Geile amateur naadje28 (36)

Acties

Informatie

naadje28 (36)

Bericht van naadje28

Ik ben een vrolijke, leuke, vlotte dame die houdt van het leven, van reizen, sport, fotografie en nog veel meer. Ik sta open voor allerlei leuke, spannende en wilde gesprekken:)

Informatie over naadje28

Naam: naadje28
Leeftijd: 36
Woonplaats: Amstelveen
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag van allerlei nieuwe dingen en drink graag sapjes, wijntjes en koffie. Mijn hobbie(s): reizen, fotografie, sport, koken. Mijn favoriete muziek is soul en blues. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op zorgzame, lieve mannen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Van achteren! en mijn favoriete plekje(s) zijn Het liefst gewoon in een fijn bedje... Bij mannen val ik op hun Rug en schouders. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Vrolijk, grappig, attend, zachtaardig. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: . Mijn levensdoel is: Leven! En zoveel mogelijk van de wereld zien en genieten!. Mijn levensmotto is: Leef. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Een man die me niet met respect behandeld. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou